Velkommen i vores store gårdbutik

GÅRDBUTIK MED EGEN CAFÉ, FRUGTPLANTAGE OG MARKEDSPLADS, SAMT HAL MED STADEPLADSER

I Nygårdens Gårdbutik er der salg af brugskunst, blomster og fødevarer, samt legetøj fra flere kendte mærker. Derudover har Nygården også sin egen lille café og en hyggelig gårdhave, samt egen frugtplantage.

Til gårdbutikken hører der også en stor markedsplads til med overdækket boder, som bruges flittigt når Nygården hvert år afholder børnekræmmermarked og Økologisk Høstmarked. I sommermånederne er det også muligt at leje en stadeplads i Nygårdens store hal.

På Nygården er der gratis parkering. Nygården har plads til en del almindelige personbiler inkl. to handicap P-pladser, samt plads til cykler og knallerter/scootere. Bussen stopper lige udenfor døren.

HUSK Det er altid gratis at besøge gårdbutikken og dens aktiviteter/arrangementer.

 

Mærker:

I gårdbutikken har vi salg af produkter fra flere kendte mærker:

 Speedtsberg
Depeche
Broste Copenhagen
Chic Antique
Cozy Living
De Buyer
Ib Laursen
Maileg
SemiBasic
Støberiet
Summerbird
Nordisk

Og mange flere mærker!


Lej en stadeplads

Lej en stadeplads i hallen fra den 1. juni 2017 til og med den 3. september 2017.

Læs mere om hvordan og hvad der kræves for at leje en stadeplads i dokumentet: “Lej en stadeplads 2017” som du finder herunder, samt ansøgningsskemaet.

 

Hent dokumenter:

Lej en stadeplads 2017 »

Ansøgningsskema stadeplads 2017 »


Caféen

Besøg vores hyggelige café med tilhørende legehjørne for de små samt et stort fladskærmstv (hvor vi hver sommer viser Tour de France). Er det danske vejr til det, kan man også finde en god plads i vores lukkede gårdhave. Det er muligt at låne et tæppe på de lidt koldere dage.

 

I caféen tilbyder vi:

Hele ugen har vi salg af:

En kop kaffe / the kr. 15,-
Cookies kr. 15,-

 

I weekenden og på helligdage har vi også salg af:

Kanelsnegle kr. 15,-
Ciabattabolle kr. 15,- inkl. smør
Hyggekurv for to kr. 85,-

 

Hele ugen kan der også købes kolde drikke som bl.a. øl og sodavand, samt kildevand og Søbogaard safte.

 

TAG HYGGEKURVEN MED UD I SOLEN

Hyggekurven indholder: 1 kande kaffe / the. Vælg mellem: 2 stk. nybagte kanelsnegle eller 2 stk. grove ciabattaboller inkl. 2 stk. smør, 1 stk. marmelade, 1 stk. smøreost / 1 stk. skive ost.

Hyggekurven bestilles ved kassen i gårdbutikken i weekenden og på helligdage.
Pris kr. 85,-


Den gode smag fra landet

PÅ NYGÅRDEN FÅR DU BÅDE LOKALE OG GODE SMAGSOPLEVELSER

Vi holder meget af god mad og gode råvarer, og netop derfor har vi et stort samarbejde med områdets mange leverandører indenfor bl.a. kød, øl og specialiteter, hvor vi gør alt for at skaffe de bedste smagsoplevelser til glæde for vores mange kunder. Vi står også selv for nogle af de gode råvarer, herunder frugt fra egen frugtplantage samt slagtning af gæs og ænder ved juletid.

 

KØD FRA EGNE ØKOLOGISKE HEREFORDKVÆG
Økologisk Herefordkød

I gårdbutikken har vi salg af kød på frost fra vores egne økologiske Herefordkvæg.

Har du spørgsmål vedr. vores kød kan du kontakte os på telefon 5993 2350 eller E-mail kontakt@nygaardensgaardbutik.dk.

 

NYGÅRDEN HAR ET STORT UDVALG AF FRUGT
Selvpluk i frugtplantagen

Nygårdens Frugtplantage er under omlægning til økologi, og der vil fortsat være mulighed for selvpluk mod betaling.
Bemærk: Det kræver endagsbillet eller sæsonkort, men så er det også tilladt at spise frit af frugten imens man plukker. Man betaler kun for den frugt som man tager med hjem.

 

Priser på selvpluk:

Stikkelsbær kr. 10,-/pr. kg.
Ribs kr. 10,-/pr. kg.
Solbær kr. 10,-/pr. kg.
Søde Kirsebær kr. 10,-/pr. kg.
Blåbær kr. 10,-/pr. kg.
Clara Friis pære kr. 10,-/pr. kg.
Conference pære kr. 10,-/pr. kg.

 

Læs mere om vores frugt her »

 

NYD DIN DANSKE JULEAND MED GOD SAMVITTIGHED
Bestil din juleand hos os

Hvert år op til jul slagter vi også vores egne danske landænder som har gået på græs hele året, hvor de er har haft et godt liv. Nygårdens mange grønne arealer er også under omlægning til økologi, og derfor får vores ænder kun økologisk foder.

Sådan bestiller du: Kom ind i gårdbutikken allerede nu og bestil din danske landand. Når du bestiller udfylder vi et bestillingsark sammen, hvor vi afstemmer dit ønske om bl.a. vægt og antal. Ved bestilling betales der et depositum på 200,00 kr.

Priser: Afventer priser.

 

BESTIL DINE GAVEKURVE HOS OS
Gavekurve

Vi tager hele året imod bestillinger på gavekurve fra firmaer og private, men det er især i julen at vi har allermest travlt.

Sådan bestiller du: Kom ind i gårdbutikken, ring eller send en E-mail. Når vi modtager din forespørgelse vedr. bestilling på gavekurve udfylder vi et bestillingsark sammen, hvor vi afstemmer dit ønske om pris, indhold og antal. Kontakt os »

 

Mmm…. Friskpresset æblemost..
Vi moster friskpresset æblemost!

Intet er bedre end friskpresset æblemost, – slet ikke når Team Nygården går i gang. Vi moster både vores egne og dine æbler, så frygt ikke, hvis du ikke har mulighed for at medbringe dine egne æbler til mostning.

 

Vi moster i uge 35 og i uge 42:

Den 2. september 2017 kl. 11-13 Økologisk Høstmarked
Den 3. september 2017 kl. 11-13 Økologisk Høstmarked
Den 18. oktober 2017 kl. 11-13  Efterårsferie
Den 19. oktober 2017 kl. 11-13  Efterårsferie
Den 20. oktober 2017 kl. 11-13  Efterårsferie

 

Sådan får du mostet dine egne æbler:

Lille portion:
Medbring: Min 3 kg. / maks 6 kg. nyplukkede æbler.
Tidsbestilling: Der skal ikke reserveres tid.
Bemærk: Vi moster ikke nedfaldsfrugt pga. jordbakterier.

 

Stor portion:
Medbring: Min. 30 kg. / maks. 35 kg. nyplukkede æbler, som svarer til omkring 16 ltr. æblemost.
Tidsbestilling: Der skal reserveres tid på telefon: 5993 2350
Bemærk: Vi moster ikke nedfaldsfrugt pga. jordbakterier.

 

Priser:

Mostning af egne medbragte æbler kr. 10,-/pr. liter.
Nygårdens freskpresset æblemost kr. 25,-/pr. liter ekskl. flaske.
Flaske med skruelåg kr. 25,-/pr. flaske. Flasker med skruelåg kan købes i gårdbutikken eller du kan medbringe egen 1 liters emballage (rengjort).

 

Opbevaring af æblemost:

I køleskabet:
Den friskpressede æblemost skal opbevares i køleskabet og skal drikkes indenfor 3-4 dage.

 

I fryseren:
Har du en større mængde æblemost, kan det med fordel hældes på papkartoner, som fx brugte rengjorte mælkekartoner. Sæt herefter æblemosten i fryseren ved min. 21 grader. Optøning i køleskabet 24 timer inden den er drikkeklar.Aktiviteter i gårdbutikken

 

Børn og barnlige sjæle indtager markedspladsen
Nygårdens Børnekræmmermarked

Oplev den fantastiske stemning når markedspladsen forvandles til et legeland med masser af brugt legetøj, børnetøj, møbler til børneværelset mm. På Nygårdens Børnekræmmermarked er det nemlig børnene, der er kræmmere for en dag og det vil også være dem, som man skal gøre en god handel med. Kig ind!

Dato & tid: Lørdag den 27. maj 2017, kl. 10-15.

 

ØNSKER DIT BARN AT BLIVE KRÆMMER FOR EN DAG?
Det er et arrangement for hele familien, men det er børnene som er kræmmere, hvilket gør dagen til noget helt særligt. Der er plads til mange boder og det er gratis at sætte en bod op på dagen. Hver kræmmer medbringer selv bord og byttepenge.

Tilmeld dig via: E-mail: kontakt@nygaardensgaardbutik.dk, tlf.: 59 93 23 50 eller i gårdbutikken: Højbyvej 18, 4500 Nykøbing Sjælland.

Tilmelding senest: Den 26. maj 2017, kl. 12. Bemærk: Din tilmelding er først gældende, når du har fået en tilbagemelding fra Nygårdens Gårdbutik. Tilmeldinger bliver kun besvaret i vores åbningstider.

 

En weekend med masser af økologi
Økologisk Høstmarked

Foråret er endelig begyndt at vise sig fra sin varme og solrige side, og vi håber selvfølgelig på en lang og god sæson med masser af aktiviteter på Nygården.

Selvom at der er nogle måneder til, vil vi allerede nu gerne invitere dig til eftersommerens Høstmarked på Nygården den 2. og 3. september, som bliver årets store begivenhed på Nygården.

Som du ved, har vi i mange år afholdt julebasar den første weekend i efterårsferien. Det har været en stor succes med mange stadeholdere og kunder, men opbakningen fra vejrguderne har ikke altid været så stor. Derfor har vi besluttet at fremrykke basaren til den første weekend i september, hvor vi i stedet afholder et stort økologisk høstmarked. Udover det økologiske høstmarked vil der også være basar. Hele weekenden igennem vil der være levende musik fra blandt andre Granhøjens husorkester. Vi forventer at mange kunder finder vej til vores høstmarked og den altid gode samt hyggelige stemning.

Du har stadigvæk mulighed for at få en bod på vores økologiske høstmarked, som er ”den nye julebasar”. Du tilmelder dig på kontakt@nygaardensgaardbutik.dk. Sidste frist for tilmelding til Nygårdens økologiske høstmarked er den 1. august 2017.

Dette er også én af de særlige weekender i Kirsebærhaven. Læs mere »

Dato & tid: Lørdag den 2. september og søndag den 3. september 2017, kl. 10-16.

 

Hent dokumenter:

Lej en bod – Økologisk Høstmarked 2017 »

Ansøgningsskema Økologisk Høstmarked 2017 »

 

Julehygge, julesalg og juleglögg..
Julestue på Nygården

Julestuen ringer julen ind hos Nygårdens Gårdbutik. Det betyder bl.a., at julesalget med pyntegran, juletræer, samt juledekorationer, advents- og kirkegårdskranse starter. Hele weekenden vil det også være muligt at nyde en varm kop glögg med lune æbleskiver i vores hyggelige café. Til stor glæde for børn og barnlige sjæle, kigger julemanden også forbi.

Dato & tid: Lørdag den 25. november og søndag den 26. november 2017, begge dage kl. 10-16. Bemærk: Julemanden kigger forbi begge dage kl. 11-13.

 

Ho ho hoo….
Besøg Julemandens Hus

Besøg Julemandens Hus hele året rundt på Nygården. Her kan børn og barnlige sjæle skrive sin ønskeseddel. Ønskesedlen bliver lagt i Julemandens store gavesæk, og omkring en uge før juleaften bliver der trukket fem ønskesedler. De fem heldige som får trukket deres ønskeseddel vil herefter modtage en julegave fra Julemanden, som vil blive sendt med juleposten.

 

Julemanden besøger Nygårdens Gårdbutik:

Den 25. november  2017 kl. 10-13 Nygårdens Julestue
Den 26. november 2017 kl. 10-13 Nygårdens Julestue
Den 2. december 2017 kl. 10-13
Den 9. december 2017 kl. 10-13
Den 16. december 2017 kl. 10-13
Den 23. december 2017 kl. 10-13