Virksomheden

Nygårdens Gårdbutik
Blindestræde 1
4300 Holbæk
59 93 23 50
CVR.: 40615695

Betaling

Nygårdens Gårdbutik modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil blive trukket på din konto med det samme.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Nygårdens Gårdbutik bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Retur og fortrydelsesret

Der er ingen returret på begivenheder/aktiviteter købt i vores Webshop.

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, medmindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder

Har du en klage over en begivenhed/aktivitet, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Nygårdens Gårdbutik
Højbyvej 18
4500 Nykøbing Sjælland

Du kan klage til Nygårdens Gårdbutik via mail: Kontakt@nygaardensgaardbutik.dk