Socialt ansvarlig virksomhed

Vi er en virksomhed lidt ud over det sædvanlige.

Vi er en privatejet virksomhed, der fungerer uden offentlig indflydelse på ledelse og drift. Vi tjener penge, når du køber en vare – præcis ligesom i alle andre butikker. Det usædvanlige er, at vi bruger vores overskud til at skabe arbejdspladser for unge og voksne med psykiske udfordringer samt socialt udsatte borgere. Det vil sige, at du støtter et rigtig godt socialt og samfundsbevidst formål, hver gang du køber en vare eller service hos os. Det betyder også, at mange af vores medarbejdere har psykiske- samt andre sociale udfordringer, men det går ikke ud over vores kundeservice.

Som socialt ansvarlig virksomhed, stræber vi efter at skabe en god arbejdsplads for vores kollegaer, det gør vi ved at skabe tid og plads til alle, også socialt udsatte borgere. Som kunde ved du derfor aldrig hvem du møder bag kassen - men én ting er sikker, vi gør alle vores bedste for at du skal have en god oplevelse når du besøger os. 

At være en socialt ansvarlig virksomhed beriger vores arbejdsliv. Som få andre butikker er vi med til at udvikle kompetencer, udfordre og udvikle en gruppe mennesker, der har brug for en ekstra hjælpende hånd. Det er fantastisk at se processen folk går igennem, bliver de givet de rigtige værktøjer, det er noget vi ser dagligt i butikken. Vi er rigtig stolte af at være en socialt ansvarlig virksomhed, og vi håber at du som kunde vil tage vores gode arbejde med dig, og give et ekstra lille smil til dem du møder når du besøger butikken.

Vi stræber altid efter, at du får en rigtig god oplevelse, når du besøger os


VI SAMARBEJDER MED:
Granhøjen
Hotel du Vest

Læs mere om vores samarbejdspartnere.